بسم الله الرحمن الرحیم و با درود بر ساحت مقدس حضرت ولی عصر و نایب بر حق ایشان حضرت امام _____ [اللهم صلی علی]
در باب اعتراض غیرمسالمتآمیز های خیابان انقلاب که باعث ایجاد ناامنیهای زیاد (خصوصا در نواحی پایین تنهی مردان غیور و انقلابی سرزمینم) شد میخواهم چند کلمهای صحبت کنم. دوستان ارزشی (یا آنطور که در گفتمان زامبیهای غربزدهی حقوقبگیر از شبکهی مرجان و نوچههای MI6 گفته میشود "عرزشی") به گوش باشید. همین جناحی که قصد دارد به مقابله با تمام دستاوردهای انقلاب اعم از اختلاس، ی، زورگویی، رانتخواری، بچهبازی در کلاس قرآن، عدم آزادی بیان، دیکتاتوری، باتوم، کهریزک، قتل، دروغ، فساد و هزاران جرم و جنایت مقدس دیگری که در تاریخ چهل سالهی انفجار نور به آن رسیدیم به پا خیزد، این جناح یک نیت شوم دیگر نیز در سر دارد و آن هم چیزی جز مقابله با شعار مقدس "یا روسری یا توسری" نیست.
خواهران و برادران انقلابی، شماهایی که پاچهی ما را در طول این 40 سال خوردید و بدون پاچهخوارانی به وفاداری شما تا به حال ما هزاربار سقط شده بودیم، بدانید و آگاه باشید که این زامبیها تن و بدن ما را به لرزه انداختهاند [اون آخریا بلندتر گریه کنید صداتون ضبط بشه] و ما چارهای نداریم جز اینکه بار دیگر شما را در توییتر و اینستاگرام و بزودی در خیابانها ول کنیم تا با صدای نکرهی خود، فریاد آزادیخواهی این جماعت ضدانقلاب را ماسکه کنید.
مردان دوراندیش و بلند نظر این مرز و بوم اسلامی! آیا میدانید که اگر این حق مسلم یعنی آزادی پوشش را به ن بدهیم، آنوقت کنترلشان چقدر دشوار میشود؟ حالا پوشش آزاد میخواهند، فردا ورود به ورزشگاه میخواهند، پس فردا میخواهند رئیس جمهور شوند، چند روز دیگر میخواهند بدون اجازهی پدر ازدواج کنند، یک سال دیگر میخواهند قانون چندهمسری مردان را زیر سوال ببرند، من نباشم آن روزی را ببینم [گریه کنید دیگه لعنتیا] که دختران بخواهند از حقوق برابر سخن بگویند، من نبینم روزی را که سهم الارث زن و مرد یکی شود. والله اینها تا دیهی مرگ یک زن بالغ را از دیهی آنجای ما مردان بیشتر نکنند رهایمان نمیکنند. حالا داری گریه میکنی؟ تازه اصلش مونده. چراغا رو خاموش کنید باید همه ناله کنندا. میخوام صداتون به کاخ سفید برسه. [بانوای دلگشای میثم مطیعی بخونید] امان از روزی که در جامعهی اسلامی ما حرف از برابری جنسیتی زده شود. [ایح ایح] سادات منو ببخشن. اینو که بگم باید همتون زجه بزنید برادران. اماااان از رووووزی کــــه زن جنس دوم حساب نشود. [های های گریه و خونابههایی که از صورت برادران انقلابی سرازیر میشود]
لینکدونی مراسم:
لینک یک: سمت خدا - خدا خواسته زن وابسته مردش باشه (ویدیو)
لینک دو: شبکه آفتاب - آقایی میخوام جادوی عشقت کنم (ویدیو)
لینک چهار: توییتر - بی ناموس 2
لینک پنج: توییتر - مثل خودشون باهاشون رفتار کن (کاش نمیکردیم)
لینک شش: توییتر - اتحاد در برابر قوانین ظالمانه
درباره این سایت